top of page

Om mig

Jag som har Själfulla rum heter Sylvie Askö och har i nästan hela mitt verksamma yrkesliv arbetat med människor. Bland annat inom  vården och dom senaste åren med människor som har olika sorters drogproblematik. Alla möten som skett i mitt liv med olika människor har berikat mig och hjälpt mig i min egna personliga utveckling. Det är något jag alltid kommer att bära med mig och vara otroligt tacksam för.


Mitt intresse för det spirituella började för ca 25 år sedan när jag själv gick på behandlingar hos en mycket klok kvinna som hette Marianne. Hon pratade om hur kropp och själ hänger ihop, men där jag var i livet just då var jag ärligt talat inte så intresserad utav det hon sa. Men efter flera behandlingar hos henne började jag att ta in vad hon sa och insåg att det var väldigt många bra saker. Hon sådde verkligen små frön i mig och helt plötsligt hade jag anmält mig till en healing kurs. Kursen förändrade mitt liv och först då insåg jag att vi alla som individer är kropp, själ och ande och hur viktigt det är att ha alla dessa delar i balans om man vill må bra.


Sedan dess så har det blivit många utbildningar och kurser inom detta område. Men det härliga är att det finns fortfarande så mycket mer som jag är nyfiken på och vill lära mig om.

 Jag vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen när du kommer till mig för en behandling. Där min förhoppning är att jag kanske kan så ett litet frö som hjälper dig där du befinner dig just nu, precis som Marianne gjorde hos mig.                                     


Några av dom utbildningar och kurser som jag gått är:

- Stress och avspänningspedagog med KBT inriktning.

-Mentalträning

- Mindfulness instruktör

- Livsstegen ledare

- Hypnos och tidigare liv terapeut 

- Mediumskaps utbildning

- Taktilmassage 

- Spirituell Healing utbildning

- Reiki healing utbildning

- Kurser inom mediumskap, healing och trance på bla Arthur Findley college.

Om: Om
bottom of page